ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"В" групата започва на 15 август
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:56 / 16.06.2010Коментари (59)3740
© Plovdiv24.bg
Югоизточната "В" група ще започне на 15 август. Това съобщиха от Зоналния съвет на БФС - Пловдив. В групата ще има общо 20 отбора. Сезон 2010/11 ще е доста любопитен, тъй като в групата са два от отборите с много традиции в елита и голяма фенска маса - Ботев Пловдив и Нефтохимик Бургас. Двата тима ще са основни претенденти за първото място в групата. В началото на август ще се проведе работно съвещание между президентите на отборите. До тогава отборите трябва да потвърдят писмено участието си, да внесат дължимите такси, глоби и депозит, както и документи за картотекиране на футболистите.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 29.06.2010 г.
0
 
 
Ние сме първи в групата ! Всяко съмнение в отбора е излишно . Ботев търпят доста по-големи организационни проблеми от нас в момента ... Не мисля , че ще са фаворит за първото място във "В" ...Естествено , все пак Ботев си Ботев ...Канарите са легенди ...Така, че вероятно ще са ни основната конкуренция , но аз вяевам в отбора .
0
 
 
ако наистина ктбанка и кцм станат спонсори ботев пловдив до 2 години е в а група и финал за купата,но без пари не става
-1
 
 
Не Нафтекс, или Марица, а Ботев от Гълобово се очаква да бъде един от основните претенденти на възродения Ботев /Пд/ за първото място в Югоизточната В група
+1
 
 
ботев са първи в групата, няма какво да се замозалъгваме пичове.пък и те са по титулувания клуб,тъй че ще изкараме още някоя друга година във"в" група за съжаление.
-3
 
 
марица има вече 6 сигурни точки от ботев-металик ! хахахаха бате митко пак ви изигра!!!
-3
 
 
:)))))) много ми са смешни...Даже нямат екип.Но един истински жълтур би казал "Екипи може да нямаме но имаме косачка. :)))) Наистина в момента много се смея
-2
 
 
единствено Марек Дупница се маха от футболната карта..
-2
 
 
Пълни боклуци са тези, които се изживяват като лидери на възродения "Ботев"!? Не си ли правят сметката, че във "В"-група имат поне две-три години, защото има по-добре организирани от тях!? Не чакайте, жълтури, ами , докато е време, отивайте на преговори с Крум Мандуров! Предполагам , че повече от милион лева няма да ви поиска, ама нали вие вече ги имате, ще ги дадете!
-3
 
 
Атлетик (Плевен) се казва новия отбор на Плевен... няма Спартак няма Белите орли,"Спартак"-Варна, "Нефтохимик"-Бургас, "Ботев"-Пловдив, "Марица"-Пловдив - В-група става много атрактивна! Бившият "Волов" "Шумен-Макак" ли ще се казва!? Шоуто е пълно във В-група
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Керкез и Попето за мача с ЦСКА-София: Битка, като никоя друга!
Ботев оправи документите на нападател, карал проби през есента
Разкриха част от хореографията на бултрасите за мача с ЦСКА-София
Ботев може да загуби седмата позиция
На този ден преди 1 година: Всички говореха за Ботев и Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: