ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (24)
Шест ученически отбора от "Източен" в надпревара за купа "Империал"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:52 / 14.06.2010Коментари (1)1758
©
Бивши и настоящи ученици от
ОУ " ПЕНЧО СЛАВЕЙКОВ ":
виж още
sladko_frape
Mitko Topalov
Бивши и настоящи ученици от
СОУ "Н. Геров":
виж още
lpfc196
Кръстю Кръстев
Иван Панов
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Под звуците на националния химн и с много ентусиазъм днес бе даден стартът на ученическия футболен турнир за купа "Империал", за чието провеждане Plovdiv24.bg съобщи. Първия пас в първата среща на състезанието подаде кметът на район "Източен" Петър Петров. Светът в момента е футбол, а от днес и район "Източен" е футбол, заяви районният кмет при откриването на третото издание на проявата. Вижте тези ентусиазирани деца, които имат желание да играят - те трябва да почувстват нашата подкрепа като администрация, като родители. Ние виждаме, че има една остра необходимост от провеждането на подобни прояви. Затова още в началото на мандата решихме и направихме този турнир, сега вече той е традиция в район "Източен", заяви Петър Петров.

Ученическият футболен турнир за купа "Империал" се провежда под мотото "Да победим агресията чрез спорт". Той е организиран от администрацията на район "Източен" с подкрепата на Комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни и със съдействието на областния управител Иван Тотев.

Убедена съм, че всяка инициатива, свързана със спорта, ще победи агресията, заяви началникът на РИО на МОМН доц. Павлина Кацарова. Тя по

(c) ПОТВ
здрави организаторите и участниците в състезанието и пожела повече такива прояви. Най-добрият отбор ще победи, но всички вие ще изпитате удоволствието да играете на това прекрасно игрище и да се почувствате като част от големия футбол тези дни, допълни доц. Кацарова.

Този турнир се превърна в празник за учениците, нека наистина победим агресията със спорт, заяви Петко Василев - секретар на Общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни и призова участниците за феърплей.

В състезанието сили мерят 6 отбора от училищата "Найден Геров", "Пенчо Славейков", Професионалната гимназия по строителство и архитектура, "Димчо Дебелянов", "Симон Боливар" и "Васил Левски". Главен съдия на турнира е легендарния футболист Петър Зехтински, а повечето от мачовете ще свири професионалният съдия Татяна Малинова.

Състезанието започна с мач между отборите на училищата "Найден Геров" и "Пенчо Славейков". На откриването днес присъстваха още заместник-кметът на район "Източен" Златин Велев, секретарят Надя Казакова, главният експерт "Образование и култура" Стефка Симеонова, секретарят на Районната комисия за борба с противообществените прояви Мария Никовска, директори на учебни заведения и много фенове.
Още по темата: общо новини по темата: 2
16.06.2010
14.06.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
БРАВО на кмета господин ПЕТРОВ и господин ТОТЕВ!За пореден път доказват,4е мислят за младото и подрастващо поколение,а именно децата на България!А и да не забравяме,големия футболист на Ботев-Петър Зехтински,който е кум на кмета ПЕТРОВ,колко много е дал за футбола в град ПЛОВДИВ!Това е похвално!Нека децата спортуват и играят футбол с удоволствие!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Среднощен екшън на стадион "Христо Ботев"! Спряха незаконни строителни дейности, разказ от първо лице за сцените
Ботев обяви раздяла с легендарен футболист! Изкара по-малко от девет месеца при "канарчетата"
Премина от Локо в АЕЛ, но сега го очаква още по-силен трансфер
Ангел Кодинов с шесто място във финал от олимпийските квалификации в Сегед
Нов кошмар за "жълто-черните" юноши! Локомотив нанесе тежка загуба на Ботев при 16-годишните
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: