Атанас Узунов: Нямаме право да преговаряме със Златински

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
16:14 / 09.06.2010
4493
Поради големият интерес от страна на феновете на Локомотив Пловдив, административният директор на клуба Атанас Узунов отговори директно на няколко въпроса, зададени от Plovdiv24.bg във връзка със селекцията на тима:

- Г-н Узунов, как върви селекцията на Локомотив?


- За сега сме осъществили два трансфера - на Емил Аргиров от Спартак Пловдив и Васил Стефанов от Несебър. С Георги Чиликов се разбрахме и той ще се раздели с отбора по "взаимно съгласие". Очаква се и няколко футболисти да дойдат на проби на първата тренировка на тима.

- Каква е ситуацията с привличането на Христо Златински от Локомотив София?


- Златински е, така да се изразя, "наше момче", игра тук преди години и феновете го харесват много. Той обаче има трудов договор с Локомотив София. Ние в момента нямаме право да преговаряме с него.

- Локомотив Пловдив има ли желание да го привлече?


- Христо Златински е добър футболист и го харесваме, ще бъде много полезен на отбора. Това, че имаме интерес обаче нищо не значи. За да го привлечем той или трябва да бъде свободен агент, тоест да разтрогне договора си, или трябва да водим разговори с ръководството на Локомотив София. В момента такива няма. Слуховете, които се тиражират от ваши колеги, могат само да ни навредят, тъй като има трудово-правни отношения и правила, които трябва да се спазват, а именно че нямаме право да водим преговори с футболист с действащ договор.

- А трансферът на Гара Дембеле в Левски?


- Там действа неговата мениджърка, а и трансферът се урежда на ниво президенти. Аз не съм наясно с това дали е факт, какви са параметрите и други подробности около договора му.


Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).