ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (5) | Вчера (26)
Запазват две "Б" групи с по 12 отбора, Ботев без лиценз за втория ешалон
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:25 / 03.06.2010Коментари (37)4162
© Plovdiv24.bg
Източната и Западната "Б" групи остават отделно, но ще са с по-малко отбори, съобщиха от БФС след Изпълкома днес, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Те ще продължат обаче само с по 12 отбора. "А" група остава с по 16 отбора. Все още не е ясно кои отбори обаче ще участват в "Б" групите.

Отборите в "Б" групите ще играят по 3 мача помежду си - първо по два на разменено гостуване, а след това домакинствата за мачовете от третия "полусезон" ще се решават спрямо класирането. От "А" група ще изпадат два отбора, а завършилият на 14-о място ще играе срещу победителя от баража между вторите отбори в "Б" групите.

В момента общо 24 отбора имат лицензи за "Б" група, но до 7-8 юни е крайния срок. Чак след това обаче ще се обявят кои точно са тези отбори, тъй като има договори за конфиденциалност. Ясно е единствено, че Ботев Пловдив не е сред тях. Допълнителни решения, които са взети са за създаване на елитна юношеска група до 19 години. При този вариант Дублиращата група прекратява съществуването си.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Само не ми стана ясно по каква линия и мазутите се пишат в групата на недоволните от това решение. Не бяха ли трети във В ? Да не са имали обещана уайлд карт ?
+4
 
 
май май се готвят плавно за сливане на б групите в една, иначе нафтата май още имат шанс, дано, ще стискаме палци :))
0
 
 
Вместо:Ботев Пловдив, Марица, Нефтохимик, Розова долина, Димитровград, Тунджа, Хасково, Хебър, Велбъжд, Локо Горна, Академик Свищов, Янтра...
+2
 
 
На БФС!-А честити Ви: Своге, Каварна, Любимец, Брестник, Поморие, Балчик , Свиленград, Раднево, Банско, Симитли , Етрополе, Криводол, Равда....
+4
 
 
Така и не стана ясно след завършилия Изпълком на БФС кои са клубовете, които остават без лиценз за новия шампионат в Б групите. Само е споменато, че са останали 24 отбори, които ще бъдат разделени в две групи по 12. Много ми е интересно кои са изхвърлените, ако някой знае нещо, нека го каже.според мен наистина има нещо гнило. Защо като вече са определени двете Б групи да са от по 12 отбора, не излязоха още днес и да кажат: "Този, този и този не покриват изискванията за профи футбол и затова е изхвърлен от него!" Защото сега наистина всеки непредубеден фен си мисли, че ще има "наддаване" за получаване на лиценз и в резултат на това някои хора от БФС ще си увеличат банковите сметки и другите материални и нематериални придобивки... За каква принципност и прозрачност говорим тогава?!Проблема е там, че се обявява състав на "Б" група от 12 отбора, а към днешна дата са повече. Пита се: Ако всички получат лиценз какво правим? БФС трябва да има отговор, след като е определил да участват 12 отбора, а теоретично има вариант лиценз да получат, примерно 14. На какво основание и на кой ще се каже, че е излишен????Къде са Ботев Пловдив, Спартак Варна, Нафтекс Бургас?
+1
 
 
Честито ви оставане във В група футбол
+5
 
 
Софийските отбори си ги уредиха във А група пък с другите квото ще да става на тия руини в Овча купел може ли да се играе мач
+4
 
 
На времето ЦСКА-то като изпаднали в Б-група, просто взели лиценза на Ботев Пд! Сега можеха шопите да се реваншират, като допуснат новия отбор да почне поне от Б-група, защото не подхожда на отбор с такава традиция и публика да тръгва от б-окръжните групи!? Да, ама не! На шопите пръст да им подадеш за помощ, главата ти отхапват! Нека това им е за урок на жълтите!
+3
 
 
и сега Нафтата,ще играят ли бараж или не?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: