В Локомотив заподозряха "жълто-черно" лоби в съдебната система

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (85)
17:13 / 02.06.2010
7695
Ръководството на Локомотив Пловдив излезе днес с декларация, относно решението на съда, с което тримата футболисти на клуба, участвали най-активно в боя след дербито с Ботев през есента - Мартин Сечков, Дани Кики и Кирил Акалски, се наказват с по 2500 лева. Според клуба решението е повлияно от "жълто-черно" лоби в съдебната система.  Ето и декларацията без редакторска намеса:

ПФК Локомотив 1936 Пловдив АД изказва възмущението си от начина, по който правораздаващите органи третират инцидентите, получени след края на футболното дерби с Ботев от 11-ия кръг на изминалия шампионат в "А" група. Неприятно е, но в случая се създава впечатление, че е налице "жълто-черно" лоби и в съдебната ни система.

ПФК Локомотив 1936 Пловдив АД по никакъв начин не оправдава действията на своите футболисти, взели участие в тогавашните грозни сцени. Смятаме, че нашите играчи отдавна са си взели поука, а и участието им в мачовете от пролетния полусезон доказва това - те не получиха нито един наказателен картон на терена.

Цяла България обаче видя, че на градското дерби с Ботев дейно участие в неприятните сцени взеха други двама футболисти на символичните домакини, както и фенове на Ботев, които дори нахлуха на терена и потърсиха саморазправа с противниковите играчи. Затова считаме, че е крайно недопустимо да се търсят виновниците само в единия лагер.

ПФК Локомотив 1936 Пловдив АД няма да остави нещата дотук и ще обжалва решението на Пловдивския районен съд на по-висша инстанция.



Виж коментарите (85)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).