Дембеле: За сега съм играч на Локомотив, друго не се знае

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
17:48 / 31.05.2010
3489
Френският нападател Гара Дембеле заяви, че за момента е играч на Локомотив Пловдив и всичко останало за сега са само предположения. Той призна за интерес от Левски, но отрече да е подписвал някакви договори. "Мениджърката ми пристига в България, за да проведе разговори с Левски и дали има шанс да премина в този тим. За момента съм в Париж и не съм тръгнал на почивка, понеже не знам в кой отбор ще продължа. Дори не знам Левски кога ще започнат подготовка, но сигурно ще е по-рано от Локомотив, тъй като играят в Евротурнирите. Вече свикнах в Пловдив, харесва ми, а публиката е уникална", заяви Дембеле пред "Марица".

Левски проявява интерес към Гара Дембеле и Йордан Тодоров. В столичния тим обаче има финансови проблеми и ще са нужни доста преговори от страна на ръководствата на двата клуба, както и футболистите, за да се осъществят трансферите.


Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).