ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ветераните на Локо биха феновете в демонстративен мач
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:47 / 29.05.2010Коментари (15)4885
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив
Ветераните на Локомотив се наложиха над сборния фен-отбор на "черно-белите" с 4:2 в приятелски мач, игран на главния терен на стадион "Локомотив". По този начин на Лаута закриха изминалия сезон и приветстваха завръщането на близо 50 привърженици, които бяха далеч от стадионите в последните две години, заради наказания, наложени им след инцидентите в Сандански.

За отборът на старите кучета играха шампионът на България Красимир Димитров, опитният и все още действащ футболист Атанас Георгиев, както и помощник-треньорът на мъжете и наставник на дублиращия тим Петър Пашев.

Запалянковците в "червено-черен" екип изненадаха с включването на Ерол Садъков, син на легендата Аян Садъков, а на почивката от съблекалнята изскочи шефът на ФК "Векта" Петър Никленов.

Първият съдийски сигнал бе даден от административният директор Атанас Узунов, който раздаваше правосъдие на терена само 120 секунди. След това свирката бе поета от младия Валентин Диков с помощниците му Петър Тарълов и Боян Славков. Топката бе вкарана в игра от почетния президент и старши-треньор на мъжете Христо Бонев, който запази неутралитет и изгледа двубоя в търсене на нови попълнения за представителния отбор през есента.

Макар и селектирани в последния момент и провели само една тренировка на четвърт терен, фен-отборът успя да се противопостави успешно на именитите си съотборници и удържа нулевото равенство повече 20 минути. През това време Иван Беделев опита удара си от близо 30 метра над вратата, а в следващата атака Любомир Бурнарски нацели напречната греда на вратаря Кирил Грозев.

В 23-ата минута десният бек Ангел Чонин влезе безкомпромисно в краката на Павел Тютюков и реферът бе длъжен да посочи бялата точка. За необмисленото си действие бранителят бе заменен от трениращия допреди година със старшите на Локомотив Ерол Садъков.

Капитанът Беделев не сбърка и от 11 метра откри. Две минути след подновяването на играта, най-дейният на терена Атанас Георгиев хвана в крачка вратаря на феновете и с падащ лист от 25 метра и хирургически точен удар прати топката в горния му десен ъгъл.

Умората си каза думата и на полувремето започнаха редица кадрови промени, които промениха облика и на двата състава. Резултатът стана класически в 39-ата минута, след разходка на Атанас Георгиев през цялата защита срещу себе си и остро центриране по земя, което се отклони от крака на защитника Атанас Шейтанов, който се отчете с ефектен автогол.

След десетина минути резервата в състава на феновете Петър Никленов наказа черно-белите на терена и намали за 3:1. Това вдъхнови представителите на агитката и скоро се доближиха до съперника с нов гол.

Атанас Георгиев отсрами положението за съотборниците си, на които им предстои турне в Турция, и узакони добрата си игра с нов гол, който фиксира крайното 4:2 за бившите футболисти от Лаута.

Стартов състав на ветераните: Стилиян Драгижев, Атанас Стаматов, Любо Бойков, Красимир Стефанов, Тодор Костов, Красимир Димитров, Георги Недевски, Атанас Георгиев, Иван Беделев, Любомир Бурнарски, Павел Тютюков

Стартов състав на феновете: Кирил Грозев, Ангел Чонин, Стоил Нанков, Венелин Кринков, Емил Кацаров, Петър Георгиев, Атанас Шейтанов, Кръстьо Гелев, Александър Тодоров, Иван Паунов, Георги Топчийски

Съдийска тройка: Атанас Узунов, Валентин Диков, Петър Тарълов, Боян Славков







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Винаги сме били уникални. Играем мач с Берое в " Б" група- 45 000 зрители . Ст . 9-ти септември. Играем мач с Черноморец , бараж за "А" група -30 000 публика на Лаута!!!!! Играем с Болтън в Бургас -15 000 ЧЕРНО-БЕЛИ ВЕЛИКАНИ!!!!! Просто коментара е излишен.
+3
 
 
"Аз съм заявил, че желая през новия сезон Искрен Писаров да се завърне при нас в Локомотив Пловдив и да помогне на отбора. Всичко е въпрос на разговори с нашия президент, и ако усетя, че играчът е готов на такава жертва, ще му разреша да продължи да играе за Берое и да помогне на отбора в евротурнирите. Такъв жест заслужават Илиан Илиев и феновете на Берое", завърши Христо Бонев.
-3
 
 
Жълтите хлебарки пак излезнаха от дупките... Айде бързо отивайте да събирате подписи :D
0
 
 
Я, а вие какво правите тука :D Хайде стига сте ревали кой, къде бил. Май май ставате смешни сами на себе си. Трудно е без отбор, трудно е да имате 10000 и да ги дадете за автобус... Помислили ли сте, какво ще превозвате в него? Успех, въпреки че няма да ви помогне особено.
на 29.05.2010 г.
-2
 
 
Хубава инициатива.Тук обаче няма никакви коментари понеже всичкото буфер се е изсипало в темите на Ботев да плюе,злорадства и остроумничи.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: