ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо излиза срещу Фиорентина на юношески турнир, чака Наполи и Лацио
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:02 / 26.05.2010Коментари (2)1609
© Plovdiv24.bg
Юношеската формация на Локомотив (Пловдив) със старши-треньор Георги Славов ще се изправи срещу италианският гранд Фиорентина, в мач от силния турнир от страната на Апенините, който ще се проведе от 1-ви до 7-ми юни в "Кава ди Тирени". "Черно-белите" са в една група още с "Авелино" и "Кавезе", а в другата са потенциалните съперници с не по-малко внушителните имена - "Лацио" и "Наполи".

Сигурният сблъсък с връстниците от Фиорентина е на 2-ри юни, като ден по-рано ще е първият мач на италианска земя срещу Авелино. На 3-ти е двубоят с Кавезе, с което спорът в груповата фаза ще приключи и най-добрите два отбора в двете групи ще продължат за финалите.

Тимът на Локомотив (Пловдив) всъщност е първият отбор извън Италия, който ще вземе участие в традиционния местен и доста силен турнир за младежи. За целта българската делегация ще отпътува за Италия на 30 май през Гърция, а преходът към Апенините ще бъде направен с ферибот от Игуменица към Бари. Престоят на местна земя ще бъде поет от домакините, като разходите на българите са свързани единствено с транспорта до лагера в "Кава ди Тирени". Немалката сума затова е разделена на половина, като част от нея е поета от ПФК "Локомотив", а останалата - от формацията на Георги Славов, уточни самият той. Единствените кардови проблеми за представителите ни са отсъствието на вратаря Венцислав Христов и контузеният бързак Лъчезар Михайлов.

Отборът от набор 1993 г. няма да има възможност да доиграе последните два мача от шампионата на елитната юношеска група срещу Литекс в Ловеч и Славия на Лаута. Вместо тях в републиканското първенство за родени до 1993-та година ще излязат с година по-малките юноши на Красимир Димитров, на които също предстои международено участие. През средата на месец юни, полуфиналистите от турнира за купата на БФС ще участват в турнир в турския град Бурса.

Източник: LPortala.net







Зареждане! Моля, изчакайте ...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 26.05.2010 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: