Зала "Яворов" не побра зрителите за демонстративния мач с Казийски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
19:26 / 25.05.2010
6950
Залата на СОУ "Пейо Яворов" не успя да побере желаещите, които бяха изпълнили всяко свободно местенце по време на демонстративния мач между волейболни звезди и други гости срещу детски тим на Виктория Волей. Залата бе изпълнена до краен предел, като най-голям интерес предизвика може би най-добрия волейболист в света в момента - Матей Казийски, като всяко докосване на топката, дори по време на загрявката предизвикваше взрив от аплодисменти и възгласи от феновете.

Освен звездата на европейския шампион Тренто, на терена бяха още Теодор Салпаров, Евгени Иванов - Пушката, ветераните Любо Ганев, Петьо Драгиев, Борислав Кьосев, Ива Пранджева, гимнастикът Йордан Йовчев, който впечатляваше със своите 160 см, както и телевизионният водещ Ники Кънчев. Те се изправиха срещу тим от деца от школата на Виктория Волей, предвождани от друга звезда на световния волейбол - Владо Николов. 

Между геймовете бяха организирани различни игри, които също забавляваха пълната зала. Специален плакат пък бе приготвен за министъра на спорта Свилен Нейков, който бе треньор на звездния тим, и към кмета Славчо Атанасов. На него беше написано "Славчо! Нейков! Докога в салоните?!", с който феновете се надяват да привлекат вниманието на държавата към Пловдив, където и днес бе очевидно, че има належащ интерес от спортна зала. В момента в София се строи многофункционална зала за около 90 млн. лв. Община Пловдив пък се опита да издейства от правителството 6 млн. лева, за да подпомогне строежа на многофункционалната зала и колодрум, която се строи от колоездачния клуб "Цар Симеон", но за сега няма отговор от държавата.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).