ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марица падна от Равда с 0:3, изпусна първото място
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:09 / 23.05.2010Коментари (44)7238
Калният терен попречи на двата отбора да покажат най-доброто
Марица загуби от Равда като гост с 0:3 в дерби-мача на Югоизточната "В" група. По този начин тимът от морския курорт измести "жълто-сините" от първото място и си осигури на 99% участието в Източната "Б" група догодина. С тази победа Равда изравни Марица по точки на върха в класирането, но с по-добър баланс в преките двубои е първи кръг преди края - Марица би само с 1:0 в мача през есента. В последния кръг Равда играят с аутсайдера Тунджа, докато Марица са домакин на Стамболово.

Срещата започна равностойно, като двата тима не можаха да покажат много стойностен футбол и на терена имаше повече битка и здрави единоборства, от колкото технични отигравания. Причината за лошото състояние на терена бе проливният дъжд, който се изля минути преди началото на срещата. Въпреки
© Plovdiv24.bg
неприятното време преди мача, за началото на двубоя слънцето изгря и стадиона в Равда се напълни.

През първото полувреме Марица стоя добре на терена и почти не позволи на Равда да създава голови опасности с две-три изключения към края, когато домакините натикаха пловдивчани в половината им. Така първото полувреме завърши 0:0.

След почивката обаче Равда напълно взе инициативата и успя да вкара три гола, с които заличи пасива след есенната загуба 0:1. Така при победа над Тунджа, Равда ще завършат на първо място в групата и ще се класират за втория ешалон. Марица със сигурност остават на второто място, тъй като третия Нефтохимик е далеч назад. Все пак "жълто-сините" могат да вземат промоция, в зависимост от това с колко отбора трябва да се попълни Източната "Б" група.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 24.05.2010 г.
-2
 
 
На бай Рангел май и тая година не са му станали краставиците... Догодина дано съберат пари за участие в "Б" група.
0
 
 
Като си нямат отбор , жълтите анализатори непрекъснато се ровят в темите на пловдивските отбори. Иначе много разбират от лицензи, вливания, отливания.Гледайте си жълтия цирк и не разсъждавайте на тема ФУТБОЛ. Иначе на Марица май им е по-удобно във "В" група , отколкото в "Б" , защото разходите скачат в пъти , ако тръгнат нагоре. А на феновете без отбор искам да кажа, че Перуци и Бретона , ако спазват всички правила на БФС , то тяхното измислено отборче трябва да започне от "А" областна група.
0
 
 
Мисля си, че Маричката директно ще влезе в Б група. В момента е голяма бъркотията там, пък и сигурно има още задлъжнели като варненския Спартак. Мога отсега да предположа, че няма да има обединяване на двете Б групи в една от 20 отбора. Което гарантира на нашия Ботев да започне направо от Б група! Няма да има купуване на лицензи, колкото и да се правят на Ванга буферите. Те да си гледат смешното раирано отборче с костюм на пингвините.
+7
 
 
Шопите вече са с пет отбора в елита, а ние сме с един в А група, един в Б, един във В, и един който засега е в никоя група :(((( Дано нещата един ден се променят !!!!
+3
 
 
Догодина се очертава пловдивското дерби Ботев-Марица
+1
 
 
Явно новият Ботев няма достатъчно парички за да купи лицензът на Марица и затова този мач завърши така !!! Който плаща той печели!!!
+1
 
 
бог съществува ! той създаде кършияка и марица 1921 !
+1
 
 
Ако футболният "Спартак" иска да вземе професионален лиценз за новия сезон, трябва да плати около 1 200 000 лева. Това обяви за "Народно дело" изпълнителният директор на клуба Гошо Танчев след общото събрание на акционерите, което продължи над 3 часа вчера. "Сумата е такава, тъй като в БФС вече са пуснати писма от наши кредитори, които искат да се издължим. Сред тях са футболисти, треньори, клубове, други лица и НАП. Не мога да коментирам дали ще сме в състояние да платим всичко, защото в момента положението в клуба е тежко и няма подобни финансови ресурси, нито има вариант да постъпят такива за толкова кратко време", заяви Танчев. Запитан дали ще обявят фалит на клуба, ако не вземат лиценз, той уточни: "Не е задължително ръководството да взема това решение. Клубът може да бъде обявен в несъстоятелност от наши кредитори." Разбра се още, че има две оферти за нов инвеститор на "Спартак". Проведени са устни разговори с местния бизнесмен Веселин Марешки, а втората оферта е в писмен вид и фирмата не желае да бъде афиширана. Общото между двете е, че настояват да се създаде ново дружество и да поемат клуба без дългове.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Най-квалифицираният треньор в Марица празнува днес
Четвърта раздяла в Марица! Напусна рекордьорът по мачове от последните 2 сезона
Пловдивски футболист с култов танц в съблекалнята след победен гол в Литва
Марица се раздели с трима опитни футболисти още преди края на сезона
След Локо и Ботев - още един пловдивски отбор загуби мача си
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: