Бонев: Коко Динев нареди догодина да гоним евроквоти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
19:11 / 23.05.2010
6229
Легендата на българския футбол Христо Бонев - Зума заяви пред "Спорт мания", че Константин Динев е поставил задача пред него да състави голям тим, който следващия сезон да се бори за турнирите в Европа, а защо и да не стане отново шампион на България. В скоро време пък ще започне и ремонт на стадиона в парк "Лаута".

"Във вторник ще имаме среща с г-н Динев, който вече ни постави големи цели. Трябва да се съобразим с това и да работим здраво", коментира Зума.

Според бившият национален селекционер четвъртите в света са довели националния тим до дъното."Част от тези, които донесоха най-голямата радост на България, натикаха националния тим в тинята. Това не е нормално. Аз съм потресен от реакцията на БФС по отношение на отказването на Бербатов. Те дори не трепнаха, че един от най-големите играчи в Европа си тръгва от националния тим. БФС светкавично трябва да реагира и да върне Митко в отбора."- допълни бонев.

"По мое време да се откажеш от националния тим означаваше да предадеш България. Мисля, че Бербатов ще преосмисли своето решение, тъй като той има нужда от България и България има нужда от него", завърши легендата.



Виж коментарите (23)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).