Наша актриса: Само Локо! Черно-бялата общност ме кара в Пловдив да се чувствам у дома

Автор: Стойчо Генов
Коментари (32)
15:17 / 20.04.2023
15665
Актрисата София Маринкова призна, че вече е станала привърженик на Локомотив Пловдив, видя Plovdiv24.bg. 32-годишната красавица публикува в личния си профил в Инстаграм любопитна фотосесия от стадиона в "Лаута".

София Маринкова стана доста популярна през последните няколко години от участията си в сериалите "Столичани в повече“, "Пътят на честта“ и "All Inclusive“, както и във филма "Можеш ли да убиваш“.

Ето какво написа тя към своите снимки от стадион "Локомотив":

Обичам Пловдив. Този град винаги ме посреща сърдечно и ме кара да се чувствам у дома. Огромна заслуга за това има черно-бялата общност. Футболът събира хората, но онова, което ги сплотява истински, е повече от самата игра. Това е общата история, общите каузи, общото бъдеще.

Искрено се радвам, че феновете на Локо имат чисто нова трубина на любимия стадион! Страхотна е! Честито!!! Нека бъде винаги пълна, бурна и солидна!

Благодаря, че ме допуснахте не само на терена, но и в сърцата си. В мое лице имате още един верен привърженик!

Само Локо!


Виж коментарите (32)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).