ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Футболните съдии закриха сезона с мач на Лаута
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:41 / 21.05.2010Коментари (0)2032
© LPortala.net
Пловдивските съдии закриха футболния сезон с демонстрационен мач вчера следобед. Арена на колоритния сблъсък бе централният терен на стадион Локомотив. Съдийското войнство на Пловдив бе разделено на млади и стари колеги. В отбора на опитните представители на футболната темида се включиха и вече бившите - Йордан Сталев, Неделчо Чакъров - извел своите с капитанската лента и административният директор на Локомотив - Атанас Узунов. "Младите" разчитаха най-вече на треньорските умения на култовия Янко Радев. Изцяло женска съдийска бригада ръководи срещата. Главен съдия - Камена Георгиева с помощници Елеонора Палейкова и Анжела Гроцева.

Отборът на "старите" и вчера затвърди тоталната си доминация в подобни сблъсъци, изнасяйки футболна лекция на младите си колеги. Крайният резултат 4:3 далеч не отговаря на показаното от двата тима, като за трите гола на новобранците основна заслуга има 120 - килограмовият страж на "старите" Руслан Минчев, който дори пусна гол от Джумаята - дело на Атанас Костадинов. С два гола за "старите пушки" се отчете и съдия №1 на България за последните две десетилетия - Атанас Узунов. Единият, от които истински шедьовър - ювелирно изпълнен пряк свободен удар, оплел топката в паяжината.

Традиционно за подобни мачове не липсваха и куриозни моменти. Изключително шоу за зяпачите на Лаута направи бившият рефер от "А група" Сталев. Той съумя да отмъкне флагчето на асистент съдията и дори маркира обратен тъч в ползва на своите. Отборът на "младите" пропищя от дамското съдийство в двубоя. Не им помогна и транспарантът, който издигнаха - "Ками, не ни режи!". След края на мача членът на Съдийската комисия Янко Радев дори се "закани", че ще сезира Съдийската комисия за съдийството на Камена Георгиева, след като капитанът му - Краси Попов напусна терена обезкостен в следствие на твърдо единоборство със състезател на "старите".

Така след приключването на редовното време опитните арбитри заслужено ликуваха с импровизираната купа, отмъкната нагло от директорския кабинет на Атанас Узунов. За младите остана шансът да докажат превъзходството си на последвалия в по-късните часове банкет.

Източник: LPortala.net







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Динко Хоркаш: Локо ми предложи 4 оферти за трансфер, но аз ги отхвърлих
Новите карти на Локо с цени от 200 до 1200 лева, има и промопакети
Носител на Купата с Локомотив сменя отбора
Преместиха мачовете на Атлетик и дубъла на Локо
Христо Златински: Всяко начало има своя край! Шампионите са велики хора!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: