Коко Динев призна: Има вариант Мартин Камбуров да дойде в Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
09:57 / 17.05.2010
4068
Президентът на Локо Пловдив Константин Динев призна, че има вариант Мартин Камбуров да се върне в "черно-белия" тим. След края на мача със софийските "железничари", Динев бе изключително радостен, че тимът е успял да се спаси от изпадане. Феновете на Локо пък на няколко пъти пяха името на Коко Динев, а привържениците от централната трибуна го аплодираха на крака в тези моменти. Феновете на тима пяха на няколко пъти и името на Камбуров.

"Предстои да решаваме кой ще остава и кой си заминава от Локомотив. До сега не ни беше ясно в коя група ще играем. Тепърва ще провеждаме срещи между ръководството за да решим към кои футболисти ще отправяме оферти. Имаме високи цели, може дори да се опитаме да гоним класиране за Европа. Мартин Камбуров е вариант за тима, публиката го обича, той ще бъде и много полезен за нас", каза още Динев. Той потвърди, че ще направи всичко по силите си, за да бъде приведен стадион Локомотив във вид, за да вземе лиценз поне за "А" група за сезон 2010/11.


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).