Локо би лесно адашите от София и се спаси

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (126)
19:51 / 16.05.2010
16203
Локо (Пловдив) победи с 2:1 Локо София и по този начин гарантира оставането си в елита. Точни за "смърфовете" бяха Николай Чипев и Здравко Лазаров.

"Черно-белите" започнаха много добре двубоя. С наситена средна линия, пловдивчани успяха да натикат гостите си от София в собственото им наказателно поле и не ги пуснаха да излязат от там цяло първо полувреме.

Постепенно "смърфовете" започнаха да затягат обръча около Левашки. Така се стигна до 13-та минута, когато Даксон Да Силва центрира перфектно от ляво и за Чипев не остана нищо друго, освен да насочи топката към вратата. Вратарят на "червено-черните" също реагира нескопосано и топката се оказа в мрежата за 1:0.

Дори и след този гол домакините не позволиха отпускане и продължиха да мачкат своите гости. В 30-та минута След бърза атака през центъра, топката попадна в Йордан Тодоров, той нахлу в наказателното поле от дясно, но бе затворен. Игралият като бек в този мач футболист, намери начин да подаде на Здравко Лазаров, който от малкото наказателно поле с техничен удар не остави шансове на Левшаки за 2:0.

След почивката Локо (Пд) заигра на контра-атаки и позволи на софиянци да организират няколко опасни атаки. Камбуров и Златински пробваха късмета си от опасни позиции, но Стоян Ставрев на няколко пъти спаси блестящо.

Все пак в 83-та минута след изпълнение на пряк свободен удар от Камбуров и добавка на Димо Атанасов, Ставрев капитулира.

 



Виж коментарите (126)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).