Гледайте! Напредва работата по двете трибуни на стадион "Локомотив"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (15)
13:09 / 08.04.2023
11727
Напредва работата по двете трибуни на стадион "Локомотив", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Вече започна поставянето на козирката в източната половина на сектор Б (трибуна Юг), като в западната й част тя вече е готова.

Почти са завършени помещенията под трибуната. Там се изграждат съблекални, пресцентър, съдийска стая, стая за допинг и други подобни, за да може на стадиона да се играят официални мачове, когато започне бутането на централната трибуна.

1040 от местата на въпросната трибуна ще бъдат предназначени за гостуващите привърженици, а секторът ще бъде отделен със специална преграда.

В същото време на Трибуна Спортклуб приключи поставянето на обратния насип, както и прокарването на водопровод и канализация под трибуната. Половината от нея вече е залята с бетон до Кота 0, като всеки момент ще започне наливането на бетон и в останалата част.

Гледайте в прикаченото видео как изглежда стадион "Локомотив" в момента!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).