ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (13) | Вчера (25)
Скандал в пловдивския футбол! Шеф и треньор на клуб отстранен заради "липса на морал, злоупотреба и манипулация"
Автор: Стойчо Генов 14:40 / 23.03.2023Коментари (2)15919
©
Иван Кунчев, който бе треньор и шеф на ФК Лион 2017, вече е отстранен от клуба
Сериозен скандал избухна в пловдивския футболен клуб Лион 2017, научи ексклузивно Plovdiv24.bg. Треньор, който същевременно е и председател на клуба, бе отстранен след решение на управителния съвет. И то заради изключително сериозни обвинения.

Става въпрос за Иван Кунчев. Наставникът дълго време бе със статут на собственик на ФК Лион 2017. По негово предложение в управителния съвет на клуба са включени родители на деца, трениращи при "лъвчетата“. Впоследствие обаче срещу него се заражда брожение и той е отстранен. Клубът има добре развито направление "женски футбол" при подрастващите.

Решението бе оповестено на родителите на трениращите в клуба деца по следния начин:

"Поради спад в спортно-техническото ниво, липсата на морал, уронване на престижа на клуба, липса на концентрация, нужда от лечение, злоупотреба с положение и манипулация, Иван Кунчев няма да е част от клуб Лион 2017 оттук нататък".

Plovdiv24.bg ще следи темата и предоставя възможност на засегнатите страни да изразят своята позиция!
Още по темата: общо новини по темата: 300
28.05.2024
21.05.2024
20.05.2024
15.05.2024
02.05.2024
23.04.2024
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Lion 2017
премахни филтъра

0
 
 
Като родител на дете от отбора съм длъжен да заявя позиция относно разразилата се вихрушка в иначе задружния отбор на "Лион 2017". Да, скандал има, огромен при това, но той се инспирира изненадващо, грозно и унижаващо всяко елементарно човешко достойнство! Не е трудно да забележиш онази така жадувана сплотеност на колектива, кооперативност във всяко едно спортно действие и изява, която повярвайте, не се среща обичайно във всеки отбор. И за това обстоятелство най-голяма заслуга има тренер Иван Кунчев. Мога да направя елементарен извод за подхода му към децата и стремежа му да бъдат No1. Извинявайте, но къде беше въпросният УС, след като твърди, че тренерът злоупотребява от години с клуба?! И редно ли е да развяваш като кирлива риза личния живот на някой пред аудитория, за да оправдаеш своите действия?! Безумно беше т.нар. "събрание", импровизирано, и от цялата емоционална вакханалия останахме с горчив привкус за "лов на вещици". А последващите дискредитиращи публикации по групите на клуба не оправдаха очакванията на организаторите на този панаир - повечето от децата и младите спортисти застават зад Иван Кунчев. Според някои Иван Кунчев не е "Лион 2017", според мен той и децата са клубът. И когато се дава гласност на едно събитие е редно да се потърсят позиции и от другата страна, защото по презумпция всеки е невинен до доказване на противното и всяка интерпретация в пространството е нищо повече от хвърляне на кал напосоки. А от всичко това потърпевши са и децата, които направиха най-естестяения и логичен избор - да последват треньора си. И защото той е една от причините да бъдат възпитани ценности като чест, достойнство и поведение на победители у тях. С Вас сме, тренер, имате нашата подкрепа и заедно ще преминем и този "турнир"!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ето къде ще гледаме мачовете от Евро 2024
Феновете на Ботев събраха над 4000 лева за благотворителност
Окончателно! Ерата на Гриша Ганчев в Литекс приключи
Марица представи шеста волейболистка за новия сезон
Фенклубът на Локо: Томаш спечели уважението ни, но най-силните аплодисменти са за Бащата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: