ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (6)
Спартак и Локо завършиха наравно при юношите младша "Б"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:01 / 05.05.2010Коментари (0)1331
© LPortala.net
Спартак и Локомотив неуспяха да се победят и завършиха 1:1 в дългоочакваното и многократно отлагано дерби при юношите Младша "Б" днес сутринта. По този начин тимът на Митко Джоров за първи път загуби точки този сезон, след като до днес имаше максимален брой точки от всичките изиграни 13 мача.

Срещата днес бе равностойна, като всеки един от двата отбора имаше своите шансове да излъже противника, но това в никакъв случай нямаше да е справедливо. Локомотивците, които не можаха да разчитат на капитана си Божидар Узунов, който лекува контузия, започнаха мача вихрено и още в 6-ата минута поведоха в резултата след отлична акция по дясното крило. Там бе изведен един от най-добрите на терена Станислав Йорданов, който напредна сам и от упор с диагонален изстрел разстреля вратаря Росен Андонов.

Спартаклии се втурнаха да изравняват и пропуснаха няколко отлични възможности. Най-чистата от тях бе в 23-ата минута, когато Венцислав Гюзелев се озова очи в очи с вратаря Георги Римпопов, но стражът спечели двубоят между двамата и изби топката от краката му. 120 секунди по-късно Иван Атанасов не очакваше дългото центриране да стигне до него пред вратарското поле и от отлична позиция отправи удар покрай гредата на "смърфовете".

Те също отговориха с две опасни контри, най-опасната от която в 27-мата минута. Тогава отново Йорданов бе изведен зад защитата на домакините, но вместо да повтори упражнението при гола си по-рано, потърси да асистира към Йордан Пенев, но пасът му бе неточен и вратарят Андонов съобрази и предотврати опасността. И ако до този момент момчетата на Краси Димитров бяха максимално концентрирани, то тези на Митко Джоров явно се бяха пренавили и губеха психологическата битка на терена.

В 37-мата минута обаче първото разпускане в редиците на гостите позволи играч на Спартак да премине покрай двама съперника и след двуходова комбинация със свой съотборник, топката намери Венцислав Гюзелев, който от упор разстреля вратата на локомотивците. Преимуществото в оставащите три минути на първото полувреме бе в полза на Спартак и шансът помогна до почивката резултатът да остане непроменен. В последната 40-та минута след късо изпълнение на ъглов удар, Петър Бунтов отправи мощен диагонален шут, който обаче разтърси дясната греда на Римпопов.

След почивката "смърфовете" паднаха физически, но сътвориха повече чисти опасности пред своя съперник, който също можеше да отбележи голове, в резултат на множество грешни отигравания, предвид умората и напрежението. В 58-мата минута Петър Челебиев се озова в отлична възможност срещу резервния вратар Саид, успя да го преодолее, въпреки че бе изваден от равновесие и от малък ъгъл неуспя да вкара в опразнената врата. В другия край на игрището домакините опитаха няколко далечни удара, а при няколко карамбола пред Георги Римпопов спартаклии неуспяха да отправят други опасни удари.

В 77-мата минута реферът Лъчезар Йонов не свири фаул срещу вратаря Бияд Саид, въпреки че вратарят изтърва кълбото, след което се блъсна в играч с черно-бял екип. В продължението на действията топката бе пратена в мрежата му, но голът бе отменен заради нарушение срещу стража.

По този начин двата състава си разделиха справедливо по точка, а самият двубой протече без напрежение извън терена, предвид по-особения заряд и подготовките преди провеждането му.

Източник: LPortala.net







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Мениджърски трик или истина? Ботев и Локо искат белгиец от Етър
Исторически момент в Пловдив за родния футболен елит
Жалко! Янаки Милев загуби битката за четвърта титла в своята кариера
Нов ръководител в Ботев, ще отговаря за връзката с културните институции в Пловдив
Академик Пловдив ще задържи наставника си
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: