ЦСКА взима Ангел Йошев от лятото

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
10:02 / 05.05.2010
3962
Защитникът на Локомотив Пловдив Ангел Йошев е почти сигурно ново попълнение на ЦСКА. Ръководствата на двата клуба са се разбрали за условията по преминаването на левия бранител на „Армията" и остава само трансферът да бъде финализиран с договор. Най-вероятно това ще се случи след края на първенството.

След като имаше периоди на колебание в играта си и рядко намираше място в титулярния състав, през настоящия сезон Йошев е един от най-постоянните и прогресиращи футболисти в състава на Локо Пд. Така, благодарение на добрата си игра, юношата на ЦСКА е пред завръщане в родния си клуб, след като изкара четири сезона на „Лаута" и година и половина в Конелиано. В щаба на Локо Пд вече се оглеждат за заместник на Йошев. Ръководството ще опита да се подсили с поне двама крайни защитници и нападател след края на сезона.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).