ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко Динев: Може да се откажа от футбола, ако изпаднем
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:26 / 04.05.2010Коментари (20)2364
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пловдив Константин Динев заяви, че се надява неговият отбор да оцелее в "А" група. Той официално обяви Христо Бонев като нов старши треньор на тима след оставката на Наджи Шенсой.

"Г-н Шенсой си подаде оставката. Обсъдихме какво да направим. Решихме новият старши треньор на Локомотив да е Христо Бонев, който няма нужда от представяне. Щастлив съм и обнадежден. Шансовете да оцелеем са минимални, но ние сме оптимисти, но се надявам, че ще покажем добрата игра, която демонстрирахме в началото", каза Динев.

"Мисля, че ако се играе честно, ние ще останем. По-добри сме и сме по-осигурени от другите два. Може би аз нося някаква карма върху себе си. Ако и тази година изпадна сигурно повече няма да се занимавам с футбол, защото явно е някаква карма", допълни още босът на "черно-белите".

Коко Динев разкри, че тепърва ще има среща с Наджи Шенсой. "Ще се разделим с добри чувства с него. Аз съм с много добри впечатления от Шенсой като специалист, но явно не успя да се докаже и извън терена. Мисля, че с футболистите нямаше проблеми, може би повече с феновете, но не мога да преценя, тъй като не бях толкова близо до отбора", каза още Динев.

Източник: Gong.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нищо не е избил, защото нищо не е платил. Направо си е на чиста печалба хахаха
+2
 
 
Изби парите от кенефите с продажбата на мачовете
+1
 
 
айде да не се обиждаме на цигани щото на вас цяла България ви вика циганския отбор а и Шенсой май не беше Българин.А това което съм написал по доло са факти и е самата истина,знам че от истината боли но кво да се прави.
-3
 
 
Жълти цигани кво става със сдружение Ботев. Има ли пари , има ли играчи???
+1
 
 
Коко, много бързо взе, нещо да се отказваш.
+1
 
 
искам всички от локото и специално ти poto да четете много внимателно това което ще ви напиша сега: ако коко динев имаше пари за голям отбор щеше да класира Вихрен в тройката и да играят в евротурнирите,но явно той няма пари дори да задържи отбор в А група.Вижте къде са Вихрен сега и на какво дередже сте и вие,това са факти и това е горчивата истина poto,човек трябва да е много дрогиран за да не ги вижда тези неща.Това твоето не е карма г-н.Динев това се казва безпаричие.
0
 
 
Ние сме с Коко до последния съдииски сигнал на мача с Локо София. Пловдив няма да остане без отбор в А група!!!
0
 
 
Каква стана тя? "Великият" Коко спира с футбола ако локо изпадне!!! Поне ще ви останат кенефите... Много избързахте да го възвеличавате. Явно в Б-група лапачката е малка за него. Ясно беше, че ще ви заведе при Вихрен. Да вземе да си гледа фолк-певиците.
+1
 
 
ами то като гледам с кого ви предстоят последните два мача направо се откажи от футбола още сега бе коко.Макар че реално погледнато ти имаш пари да ръководиш отбор от Бгрупа,а не от Агрупа.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Динко Хоркаш: Локо ми предложи 4 оферти за трансфер, но аз ги отхвърлих
Новите карти на Локо с цени от 200 до 1200 лева, има и промопакети
Носител на Купата с Локомотив сменя отбора
Преместиха мачовете на Атлетик и дубъла на Локо
Христо Златински: Всяко начало има своя край! Шампионите са велики хора!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: