Локо падна с 0:3 от Литекс и усложни оставането си в "А" група

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (203)
19:57 / 02.05.2010
17369
Локо загуби с 0:3 от Литекс и направи ловчанлии шампиони преждевременно. "Смърфовете" изиграха страхотно първо полувреме, но бяха наказани в самия му край с гол за гостите. След това попадение "черо-белите" не успяха 50 минути да се окопитят и инкасираха още два гола.

Срещата започна много добре за "смърфовете". Те натикаха ловчанлии в тяхната половина и не им даваха да се доближат до Стоян Ставрев. От своя страна играчите на Шенсой организираха няколко опасни атаки.

Първо Здравко Лазаров се освободи пред пеналта, стреля и нацели страничния стълб на Галато.

В средата на полувремето юбилярят Даксон Да Силва изстреля снаряд от пряк свободен удар, който също се удари в страничната греда, а Здравко Лазаров при добавката от близо, не успя. Даксон изигра мач номер 100 с "черно-бялата" фланелка, за което бе награден преди двубоя. В самата среща "кариоката" игра с номер 100 и бе капитан на отбора си.

Малко след това страхотно воле на Йордан Тодоров бе избито от гол линията с глава то защитник на гостите.

Така се стигна до 38-та минута, когато при първата си опасна атака Том намери в наказателното поле Нифлор, който с лек удар преодоля Ставрев.

Този гол наля олово в краката на "черно-белите" и до края на двубоя те не успяха да се съвземат.

През второто полувреме точни за ловчанлии бяха Дока и отново Нифлор за крайното 0:3.

С тази загуба, освен, че разочароваха верните си привърженици, изпълнили стадиона в парк "Лаута", "смърфовете" изключително много усложниха положението си в дъното на таблицата.

В другия двубой в дъното, преките конкуренти на "черно-белите" Локо (Мз) и Сливен завършиха 1:1.



Виж коментарите (203)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).