Защитник на Локо: Ако това е червен картон, по-добре да играем балет

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:06 / 15.03.2023
2612
Защитникът на Локомотив Пловдив Йосип Томашевич беше изключително ядосан след червения си картон, който получи в двубоя с Берое, завършил 0:0. Така хърватинът пропуска предстоящото градско дерби срещу Ботев, което ще се играе в неделя от 17 часа в "Коматево".

Бранителят влезе остро в краката на Божидар Пенчев, а след консултация с ВАР съдията Станимир Тренчев му показа директен червен картон.

Томашевич използва социалната мрежа, за да изрази своето възмущение от наказанието си, като отговори на един от феновете на черно-белите, който пък бе публикувал снимка с неговото изгонване.

“Ако за всяко по-остро влизане ще се показва червен картон, по-добре да играем балет… Веднага ВАР и айде", написа Томашевич, слагайки няколко емотикони. Друг привърженик на Локо пък успокои хърватина и му предложи да гледа дербито заедно с агитката в сектора за гости в "Коматево".


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).