ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Адел полудя от любов, обсебена е от новия си мъж, купува имоти и мисли за бебе
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:47 / 04.03.2023Коментари (0)4905
©
Четири години след като се раздели с първия си съпруг, Адел отново се носи на крилете на любовта. Даже някои медии в САЩ, където 34-годишната британска певица напоследък живее, твърдят, че се е сгодила за гаджето си Рич Пол.

Двамата разкриха, че са двойка, преди 2 г. и оттогава са неразделни. Периодично се появяват слухове за техен годеж заради красиви пръстени, които Адел слага на безименния си пръст. Досега тя все ги разсейваше с обяснения, че просто обича бижута. Сега обаче нещата изглеждат различно не само заради огромния диамантен пръстен, с който се появи на концерт в Лас Вегас, но и заради подозрителното ѝ мълчание този път. Бижутери го оцениха за около милион долара, а близки до двойката твърдят, че той е израз на любовта на Рич Пол към звездата и двамата наистина са сгодени. Даже планират сватба през лятото.

За 41-годишния спортен агент това ще бъде първи брак, макар да е имал няколко сериозни връзки и да е баща на три деца. В интервю през юни той призна, че като млад родител не е можел да направи достатъчно за тях, защото е преследвал кариера, но сега нещата са коренно различни и с нетърпение очаква да бъде “различен баща". Самата Адел също заяви, че иска още деца. Индиректно тя посочи и с кого смята да ги отгледа: “Никога не съм била влюбена по този начин. Аз съм обсебена от него", каза тя за отношенията си с Рич Пол. След това обясни, че е домошарка и стабилният семеен живот ѝ помага да създава музика.

Певицата прие тежко провала на първия си брак. Спря да пише музика, изпадна в депресия и се отдаде на активни спортни тренировки.

Свали 45 килограма и след 6-годишна пауза успя да се върне на музикалната сцена с нов албум, който светкавично оглави класациите по света. В него тя изпя болката си от раздялата и самотата. Каза, че го е направила, за да се опита да обясни на 10-годишния си син Анджело защо се е наложило да се раздели с баща му Саймън Конеки. Двамата се женят след 5-годишна връзка на частна, тайна церемония, като и до момента има спорове кога точно се е случила. Певицата съобщава за новия си семеен статут по време на наградите “Грами" през 2017 г. След като получава три от четирите най-престижни отличия за музика, тя благодари на съпруга си. Две години по-късно обаче двамата се разделят.

“Никой от нас не е наранил другия или нещо такова... Аз просто искам синът ми да види, че обичам и съм обичана. Това е наистина важно за мен. Оттогава съм поела по пътя в търсене на щастието", разкри известната с романтичните си песни британска поп дива.

И наистина, този път тя изглежда много по-уверена в романтичните си отношения. Споделя снимки в социалните мрежи със своя любим. Придружава го на спортни събития и инвестира в имоти в САЩ, където е неговият бизнес и професионална среда. Твърди се, че тя вече е имала три луксозни къщи в Америка, преди миналата година да купи имението на актьора Силвестър Сталоун в Калифорния за 58 млн. долара.

То разполага с огромен парк, сграда с 6 спални и 9 бани, киносалон и фитнес, които двойката смята за свое основно жилище. Двамата даже пуснаха в инстаграм снимка, на която позират щастливи с ключ за новия си дом.

За разлика от други звезди, Адел не прави пари от спонсорирано съдържание в своите профили в социалните мрежи, макар да се радва на милиони последователи. Богатството ѝ, което се оценява на около 180 млн. долара, е основно от продажбата на албуми и изнасянето на концерти. В момента тя прави такива в Лас Вегас за отбрана публика, като се смята, че на вечер печели от тях около половин милион долара. По време на едно от представленията си тя се разплака и обясни, че е толкова емоционална, защото е осъзнала колко много време ѝ е отнело да стигне до този момент.

В началото на годината Адел отложи в последния момент старта на поредицата си от концерти във Вегас, разочаровайки много свои фенове, пътували от цял свят да я гледат. Официалното обяснение бе, че хора от екипа ѝ са болни от коронавирус и затова представлението не може да се състои, но още тогава се прокраднаха информации, че самата певица не е готова психически да се завърне на сцената. Тя отказа поканата на Бъкингамския дворец да се включи в концерт на британски звезди за коронацията на крал Чарлз III в Лондон през май. Не планира и други изяви извън САЩ през лятото, което допълнително засилва слуховете, че се готви за сватба или пък физическото ѝ състояние не позволява да пътува.

34-годишната певица страда от тежка форма на ишиас и наскоро разкри, че болките са все по-силни и понякога трудно се движи. Тя от години страда от два приплъзнати прешлена, но въпреки това ежедневно тренира по два или три пъти на ден. Казва, че го прави не за да отслабва, а защото ѝ помага да лекува тревогите си. Адел се определя като много сложен човек, който дълго време е бил с разбито сърце.

За първи път обаче сега била “отворена да обича и да бъде обичана от някой друг", което я кара да се чувства уверена в себе си. “Той е толкова забавен, весел и много, много умен. Направо е невероятно да го гледаш как върши това, което прави", разказа тя за Рич Пол в интервю през ноември.

Част от приятелите ѝ в Лондон обаче се притесняват от начина ѝ на живот с него в САЩ, белязан от непрекъснати купони с много алкохол. Смятат, че трябва да изостави партитата, ако наистина иска през тази година да има бебе.


Още по темата: общо новини по темата: 7050
01.03.2024 »
29.02.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
22.01.2024 »
предишна страница [ 1/1175 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: