Зума подкара рейса за Банско, Милутинович влезе в групата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (48)
12:43 / 23.04.2010
8363
С група от 20 футболисти Локомотив Пловдив замина днес на лагер в Банско, където ще се подготвя до мача с Миньор, който е в понеделник от 16 часа в Перник. "Черно-белите" отседнаха в комплекс „Пири", на чийто терен ще провеждат и своите тренировки. В състава за първи път през пролетния полусезон бе включен сръбският халф Милан Милутинович. В Пловдив остана Красен Трифонов, който е с подут глезен и няма шанс да се възстанови напълно до двубоя с перничани.

Почетният президент на клуба Христо Бонев разведри обстановката на Лаута, след като сам подкара клубния Мерцедес на път за Банско. Зума, който е и водач на групата, измести зад волана шофьора Ваклуш Ваклушев и направи „почетна" обиколка на целия комплекс под аплодисментите на футболистите. Административният директор на черно-белите Атанас Узунов обаче въведе ред и дисциплина, като наложи глоба от 50 лева на Ваклуш за това, че е предоставил поверения му автобус в чужди ръце.

Ето и пълната група от 20 футболисти за лагера в Банско:

Кирил Акалски, Стоян Ставрев, Георги Мечечиев, Бенжелюн Юнес, Кирил Котев, Ангел Йошев, Петър Кюмюрджиев, Валери Георгиев, Костадин Гаджалов, Даки Кики, Даксон Да Силва, Евертон Джилио - Том, Габор Ерош, Милан Милутинович, Николай Чипев, Боян Илиев, Здравко Лазаров, Йордан Тодоров, Гара Дембеле и Рангел Абушев.



Виж коментарите (48)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).