Феновете на Локо от "Трибуна Бесика" излязоха с декларация

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
14:31 / 11.02.2023
4696
Феновете на Локомотив Пловдив използваха официалната страница на организацията "Трибуна Бесика", за да излязат с декларация.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

До комплексарите и вечно просещи:

По принцип избягваме да влизаме в интернет конфронтации с шайката лумпени, които написаха повече декларации, отколкото фенове ходят на трибунката и прилежащото скеле в задния двор на ракиджийницата в Коматево, но безочието на същите тези индивиди прехвърля всякакви граници. Не може хора с професия “фен", били и които все още са на заплата към клуба, да четат морал на който и да е. 

Не може същите тези индивиди начело с Клуб 500, да се опитват да изместят фокуса от най-крупната кражба в града ни, която се извърши пред очите на цяла България. Да се опитват да ни въвличат в блатото, в което тънат самите те, като търсят някакви нередности около Трибуна Бесика. Същата трибуна, която в неделя ще ври и кипи, докато жълтите от племето Ашанти, ще гледат тъпо от скелето в Коматево без ток. 

Нереално е как може да се говори за разрешителни и лицензи при положение, че покрай Копнежа, заради тях се погазиха десетки закони и се опростиха милиони. Същият Копнеж, който беше полупостроен с крадените пари от КТБ, любезно изпрани от ДПС. Кражба, която докара хиляди български граждани почти до просия. 

Да припомним ли как базичката в Коматево взе лиценз за провеждане на футболни мачове?! В тази връзка питаме институциите:

• Как подобието на стадион в Коматево взима лиценз вече 7 години без наличието на резервно електрическо захранване, което НЕ наличие беше причина за 50 минутното прекъсване на срещата с Локо Сф? 

Такова захранване е задължително, за да се вземе лиценз за срещи от висшата лига и липсва единствено в Коматево.

Наясно сме, че комплексът от нас е доживотен, заради всичките страдания и унижения, които сме им причинили през годините на терена и извън него, и днешната им декларация номер 1926 го доказа отново. 

В последните редове, поглеждаме с насмешка на инфантилните интернет напъните на жълтите житни бегачи, да изглеждат страшно с поредните си закани за терор… Не може хора, които си вдигат ръцете пред врага и бягат от скейтъри насред София, да бъдат взимани насериозно. Жълти момичета, молим ви, купете си топки от магазина и после почнете пак с чупенето на пръсти върху клавиатурата. 

 Пловдив е бил, е и ще остане черно-бял!


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).