КПБП с нова брутална атака срещу ПФК Локомотив и феновете на отбора

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (42)
18:39 / 10.02.2023
9440
След като Клуб на привържениците на Ботев Пловдив отправи днес обидни атаки срещу феновете на вечния градски съперник Локомотив, от КПБП използваха официалната си страница за нова брутална атака срещу "черно-белите". Този път поводът за реакцията е Трибуна Бесика на стадион "Локомотив", както и протестите на привържениците на отбора за равнопоставеност.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса втората за днес официална позиция на КПБП:

Уважаеми Ботевисти,

На 01. 02. 2023 г. ЗАЕДНО направихме голяма крачка към завръщането ни в храма на Ботевизма - Колежа! Този ден ще остане в историята като най-масовия протест до момента, в който всички ние силно изкрещяхме ИСКАМЕ СИ КОЛЕЖА", ОБЕДИНЕНИ пред един от носещите най-голям символизъм паметници в България. Извървяхме път, който беше омърсен от гнусни изяви на знайни и незнайни медийни лакеи. Спечелихме битка, но не и войната за нашия дом!

Вчера - 09. 02. 2023 г., успяхме да се преборим и да подпечатаме чрез решението на Общински съвет Пловдив нова победа срещу цинизма на една самозабравила се шайка, подиграваща се с търпението на поколения Ботевисти!

От тук нататък нека всеки знае, че всяка крачка встрани от поставените цели ще води до това жълто-черната общественост да показва своя нрав по начин, който кара всички да треперят.

Действията на всеки един от нас в последните години доведоха до краен резултат, който днес се изразява в стойност от над 32 млн. лева за спортни съоръжения в града ни!

За съжаление протест на 50-тина лумпена, подтикнати от шайка безхаберници в града ни, открадна 16,3 млн. лева от гражданите на Пловдив под надслов "Равнопоставеност или кръв“!

Въпреки несправедливостта оставаме горди от това, че любовта на всяко едно жълто-черно сърце доведе до засилване на омразата в дребните души на Язов, Узунов и Сие, които днес празнуват пирова победа на гърба на поредния велик Ботевистки подвиг. От днес нататък вие, просяци неблагодарни, ще бъдете тормозени на всяка крачка не за друго, а защото докато ние водихме борба за нашия стадион, вие сеехте омраза и опити за саботаж! Време е да пожънете това, което посяхте!

А от община Пловдив и компетентните органи очакваме отговори на следните

въпроси:

1. Получила ли е новопостроената трибуна "Бесика“ Разрешение за ползване, надлежно издадено от органите на ДНСК, на коя дата се е случило това и на чие име е издадено това разрешение.

2. Лицензирано ли е съоръжението от БФС за провеждане на мачове от Ефбет лига и кога и как се е случило това?

3. Как преди да бъде документално оформено въвеждането в експлоатация и лицензирането от страна на БФС на трибуна "Бесика“ едно частно юридическо лице /ПФК "Локомотив Пловдив 19?6“/ започна разпродажбата на билети и карти за това съоръжение?

4. Къде отиват приходите от тези билети и карти при положение, че въпросното съоръжение е общинска собственост и не е отдадено за ползване на трети лица.

Черните дни за вас, кюстендилци, тепърва предстоят!

А ние продължаваме нашата битка, която касае единствено съхранението на Ботевизма и предаването на любовта от поколение на поколение!

Само Ботев!


Виж коментарите (42)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).