Борис Добрев, фенклуб Локомотив: Не е редно да се дават пари само на един отбор

Автор: Стойчо Генов
Коментари (91)
10:23 / 09.02.2023
10005
Привържениците на Локомотив Пловдив също изразиха мнение защо се събраха днес пред сградата на Общинския съвет в града, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Те за пореден път застанаха зад идеята за равно финансиране на двата местни гранда Локомотив и Ботев.

Ето какво заяви пред камерата на Plovdiv24.bg Борис Добрев от фенклуба на Локомотив Пловдив:

Ние сме си казали мнението доста отдавна. Трябва да има равнопостаавено финансиране, защото не е редно да има извън рамково споразумение, според което да се дават пари само на един отбор. От самото начало процесът върви в посока изграждането на два стадиона. Те трябва да се дотират или от държавата, или от общината. И когато другият отбор иска някакви допълнителни пари, е редно и ние да получим такива. На нас също ни трябва почти нов стадион.

Трябва да има адекватна спортна инфраструктура в нашия град. Това трябва да се случи адекватно, а не да заминават пари не по предназначение и да бъдат отклонявани обществени средства.

Трябва да има разследване и одит на парите, отпуснати досега. Да се види какво се е случило и едва след това да се види какво финансиране трябва да има, за да има два добри стадиона този град.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Борис Добрев!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (91)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).