Шенсой недоволен от съдията

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
21:56 / 10.04.2010
2943
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Наджи Шенсой сподели след поражението с 0:2 от Левски, че не е доволен от отсъжданията на главния рефер Кольо Данев.

„Заслужена победа на Левски, имаха мотивация, от първата минута се видя това. Исках да играем позитивен футбол, а не негативен, независимо от това, че играхме срещу Левски. Опитахме да изненадаме Левски отначало", сподели Шенсой.
През първото полувреме на контраатаки имахме по-чисти положения от тях. Но за съжаление в последната секунда на първото полувреме получихме гол от корнер. Опитвахме се през второто полувреме всички офанзивни футболисти, които имахме на пейката да ги пуснем", сподели треньорът на Локо Пд.

„Тактически ме послушаха, но направиха една грешка в края на първото полувреме, а след това получихме и втори гол и загубихме мача. Показахме, че имаме желание да играем добър футбол."

Относно съдията, Шенсой сподели, че не е доволен от отсъжданията му: „Много лошо започна да свири в началото, много фаулове. Не трябва чужди съдии да свирят в България, но не може да стане така."

„Не, не бих казал, че има напрежение в отбора. Всички имат желание, горят от желание и искат да играят футбол. Не знам от колко години Локо Пд няма победа тук на „Герена" и затова имаше малко повече адреналин", каза още Шенсой.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).