Локо падна от Левски в София

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (140)
21:32 / 10.04.2010
9603
Локо загуби с 0:2 гостуването си на Левски в София. "Смърфовете" не бяха надиграни от своите съперници, но индивидуални грешки на Ставрев и Бенджалюн решиха пловдивския отбор поне от точка.

Първото полувреме бе изцяло за "черно-белите" Те надиграха по всички показатели своите прехвалени домакини и изпуснаха да поведат в резултата. Най-чистото положение бе в средата на полувремето, когато с феноменален пас Даксон Да Силва намери Гара Дембеле, който първо с глава нацели гредата, а при добавката топката попадна в тялото на падналия Георги Петков.

Мачът на практика се реши в даденото от съдията продължение на първото полувреме. В четвъртата му минута, от дадени две, Стоян Ставрев увисна неразчетено при едно центриране от корнер и Петраш на празна врата реализира за 1:0.

Този гол наля олово най-вече в психиката на пловдивчани и през второто полувреме те не можаха да разгърнат потенциала си. Логично дойде и второто попадение за домакините. Бенджалюн подари топката на Мирслав Антонов, който с техничен удар преодоля Ставрев за 2:0.

Над всички в този двубой бе агитката на Локо, която тотално надвика столичани и не спряха да подкрепят своите любимци, дори и при негативен резултат.

Въпреки лошия резултат, много добро впечатление направи играта на Даксон. Техничарят освен, че изпъкна с традиционните си добри пасове, хвърли неимоверно много усилия в дефанзивен план и отне много топки.



Виж коментарите (140)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).