Феновете на Ботев към кмета: Настояваме за незабавно прекратяване на всички разплащания към Филипов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (68)
12:49 / 23.01.2023
14277
Привърженици на Ботев (Пд) излязоха с поредното си настояване към кмета на Пловдив Здравко Димитров. Този път феновете искат веднага да се замразят плащанията по строителните дейности за стадиона, докато не бъдат изчистени всички нередности. Те изпратиха за целта отворено писмо.

Както Plovdiv24.bg вече информира обществеността, "жълто-черните" привърженици показаха множество смущаващи факти и обстоятелства, свързани с обществената поръчка за довършване строителството на стадион "Христо Ботев".

Сега привържениците настояват в отворено писмо за спиране на плащанията до изясняване и изчистване на всички нередности.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса отвореното писмо към кмета на Пловдив:

Уважаеми г-н Димитров,

На 22.01.2023 г. КПБП, сдружение "ПФК Ботев" и БУЛТРАС дадоха съвместна пресконференция, на която информираха обществеността за открити множество смущаващи факти и обстоятелства, свързани с обществената поръчка за довършване строителството на стадион "Христо Ботев".

В тази връзка и предвид големия обществен интерес, както и опасността от неправомерно разходване на обществен ресурс, който впоследствие не може да бъде възстановен, Ви призоваваме незабавно да разпоредите прекратяване на всички разплащания към изпълнителя на обществената поръчка ДЗЗД "Колежа" до изясняване на всички факти и обстоятелства по случая.

Очакваме да разпоредите вътрешна проверка въз основа на изнесените факти и обстоятелства, резултатите от която да обявите публично.

С уважение:

КПБП, Сдружение ПФК Ботев


Виж коментарите (68)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).