Шенсой: Победихме много силен отбор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
18:59 / 02.04.2010
2927
"Победихме един голям отбор с много добри ръководители. Аз изкарах там няколко много добри дни, които никога няма да забравя. Пирин са добър отбор - биха евентуалния шампион Литекс с 4:1, не падна от Славия, играха наравно с друг претендент за титлата - Локо София", това заяви старши-треньора на Локомотив Пловдив Наджи Шенсой след победата над Пирин с 2:0, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"По план трябваше да вкараме гол в първите 20 минути и после да контраме играта. До края на полувремето можеше да вкараме още голове. Съперника не успя да ни изненада на контри," каза още Шенсой.

"Второто полувреме мача се реши окончателно при червения картон. Умишлено играхме през Митревски, защото имаше жълт картон, за да го принудим да изкара още един картон. Не съм доволен обаче от играта, защото играха по-добре от нас и контролираха играта с човек по-малко. Има обаче една поговорка - когато ти подарят кон, няма да му гледаш зъбите. Сега беше важно да победим и няма да се оплаквам от подаръка."

"След мача с Черноморец казах на феновете да чакат много хубави дни. За последните 4 мача - 10 точки, не получихме нито един гол. Имахме право и на един лошо мач - срещу Локо Мездра. Пращаме и "смс" на футболните хора в България, че Локо няма да изпадне."

"Все още няма да сменям Ставрев от титулярното място. Когато всичко е наред и отбора върви, нищо не трябва да се сменя. Вече се освобождаваме от стреса, сега ще починем, и след това ще мислим за Левски, бих бил много щастлив да нарушим 20 годишната традиция да нямаме победа над тях в София", завърши Шенсой.


Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).