Шенсой: Няма място за сантименти срещу Пирин

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
12:48 / 01.04.2010
5289
"Във футбола винаги има много емоции, но трябва да ги потискаме. Няма място за сантименти срещу Пирин", това заяви Наджи Шенсой на пресконференция преди мача с благоевградските "орлета" - тимът, който косовският спец води преди да дойде на Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Срещу Локомотив Мездра спечелихме една точка, защото конкурентите загубиха мачовете си. Сега трябва да продължим добрата си игра, след като направихме три мача без допуснат гол. Пирин ще имат психологическо предимство, тъй като имат повече събрани точки. Имаме малко проблеми в офанзивната фаза - Гара Дембеле и Здравко Лазаров са с контузии, знаете и за Дани Кики. Лекарският щаб се опитва да направи всичко да ги вдигне двамата на крака за мача, аз се надявам поне единия да е здрав", каза още Шенсой.

Старши-треньорът на Локо уточни още, че когато миналата седмица е заявил, че тимът ще се бори за шесто място е имал предвид само за пролетното класиране, а не за генералното. Той каза още, че единствената цел пред отбора в момента е спасението от изпадане. Локомотив Пловдив излиза срещу Пирин в петък на Лаута от 16:00 часа.


Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).