Трима с проблеми преди мача на Локо с Пирин

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
17:54 / 30.03.2010
4683
Здравко Лазаров, Георги Чиликов и Красен Трифонов са под въпрос за двубоя с Пирин. Локомотив Пловдив излиза срещу благоевградчани в петък на Лаута. Здравко Лазаров се контузи по време на двубоя с Локо Мездра на Герена и напусна принудително терена. Оттогава той тренира на облекчен режим и в следващите две тренировки ще стане ясно дали може да играе срещу Пирин.

Чиликов пропусна няколко поредни двубоя поради мистериозна травма в коляното. Първоначално се предполагаше, че нападателят няма да може да играе до лятото, после обаче срокът за възстановяване се съкрати до няколко срещи. В момента обаче състоянието му не е напълно ясно и за това Чиликов не се натоварва излишно.

Под въпрос бе и Красен Трифонов, който бе болен с висока температура. Той обаче оздравява и най-вероятно ще е напълно възстановен за мача в петък. Кирил Акалски, който пропусна няколко двубоя, също ще е готов за важния мач с Пирин.


Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).