Феновете на Ботев и Локо отдавна не са били на едно мнение! Ето какво ги обедини!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (25)
11:34 / 13.01.2023
7932
Феновете на пловдивските Ботев и Локомотив отдавна не са били на едно мнение! Сега обаче двата лагера са обединени в името на една обща кауза. "Черно-белите" привърженици излязоха вчера с официална позиция по темата за Панаира, а днес това направиха и от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на КПБП:

Панаирът е на Пловдив!

Всички пловдивчани наблюдаваме с притеснение какво се случва напоследък в града ни. Низ от безобразия на шайка самозабравили се политици, с буквално липсващи умения и компетенция за позициите, които са заели. 

Години наред Пловдив, освен с уникалната си история, е свързван и със своя Международен панаир. Не са много градовете в света, които могат да се похвалят с подобно събитие със 130-годишна история. Повече от век град Пловдив събира изложители от различни краища на света. Днес обаче сме изправени пред угрозата ключовият обект в града ни да се превърне в частна собственост. 

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив призовава всички институции в държавата да свършат своята работа, за да не се стига до такъв срамен момент в Пловдив.Надяваме се, че са останали поне няколко човека с морал и достойнство, които да спрат машинациите за придобиване на Панаира от едно частно лице, чието име дори не си заслужава да споменаваме.

Категорично заявяваме, че ние, феновете на Ботев Пловдив, ще се борим за всеки един от символите на нашия град - Панаира, парк "Отдих и култура", стадион "Христо Ботев“ и много други, които биват поругавани от безмозъчните същества, управляващи от години града ни. И може да бъдете сигурни - когато ние поведем една битка, я водим до успешен край!


Виж коментарите (25)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).