Дублиращият тим на "смърфовете" се разходи за разгром над Мездра

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
18:16 / 29.03.2010
5387
Дублиращият отбор на Локомотив Пловдив разгроми Локомотив Мездра с 5:1 в тренировъчно темпо. Разликата в класите бе голяма и за двата тима беше ясно как ще завърши срещата, като почти всяка атака, която "смърфовете" решиха да проведат сериозно, завършваше с гол. Още в първите минути "черно-белите" наложиха превъзходството си. Милан Милутинович бе първия, който се разписа в противниковата врата. Той пресече топка след изпълнен аут и сам срещу вратаря не сгреши след само 15-ина минути игра. В 20-ата Дани Кики удвои след добра атака заедно с Рангел Абушев - Рони. До края на полувремето падна още един гол, автор на който бе Мартин Сечков след корнер.

Второто полувреме започна с малко нелогичен на фона на играта гол. Исмаил Иса вкара за мездренци и намали до 3:1. Все пак само за няколко минути игра "смърфовете" вкараха още два гола за крайното 5:1. Първо се разписа Цветомир Владимиров, оставен непокрит в наказателното поле, а малко по-късно сам срещу вратаря вкара и Шабан Рамаданов, изведен добре по крилото и измъкнал се елегантно от защитник.


Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).