Картофена нива и калпави съдии спряха Локо срещу бетона от Мездра

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (101)
16:51 / 27.03.2010
13086
Локо не успя да победи адашите си от Мездра, завършвайки 0:0. Разораният и неочертан стадион "Георги Аспарухов" в София и некадърната съдийска тройка не позволиха на "черно-белите" да покажат най-доброто от себе си.

След първоначално стъписване в първите 5 минути, "смърфовете" натикаха символичните домакини в тяхното наказателно поле и заредиха атака след атака. Чистите положения обаче липсваха.

Две такива успяха да създадат "черно-белите", но страничният съдия не позволи да ги развият с отсъждането на комични и скандални засади.

В първата ситуация Гара Дембеле се измъкна сам срещу стража на Мездра, но бз спрян с безумно вдигнат флаг. Втората ситуация бе още по-фрапантна, тъй като сами срещу вратаря изскочиха Дембеле и Йордан Тодоров, но отново бяха спряни с несъществуваща засада.

През първото полувреме контузен терена напусна Здравко Лазаров.

След почивката мездренци забъркаха бетона и започнаха да бавят играта още от 46-та минута. В репертоара им влизаха непрекъснати груби нарушения и удари без топка, които често бяха подминавани от главния рефер.

"Черно-белтие" пък цял мач не успяха да намерят своето лице. Много инертен в действията си беше Даксон Да Силва, който трябваше да е мотора на "смърфовете". Доста често пасовете и центриранията му не се получаваха.

Така мездренци се добраха до скъпоценна точка с която запазиха шансовете си за спасение.



Виж коментарите (101)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).