Над 110 деца се включват в коледен турнир на "Футболно училище Ботев"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:19 / 15.12.2022
1217
На 17 декември (събота) от 10:00 часа на базата на Ботев в "Коматево" ще се проведе първият Коледен турнир за децата от футболното училище на клуба. Участие в надпреварата ще вземат още академия ФК Барс, ФА Канарче, както и четири училища - "Захари Стоянов", "Алеко Константинов", "Петър Берон" и "Васил Левски".

Над 110 деца ще се включат в битката за "жълто-черното" отличие, като много от тях за първи път ще стъпят на зеления терен в люпилнята на талантливи футболисти. Малките ботевисти ще бъдат разпределени в 8 възрастови групи, като отборите във всяка една от групите ще се състезават за призовите места в турнира.

Гости на събитието ще бъдат един от любимците на "жълто-черната" публика Лъчезар Балтанов, както и ветераните на клуба Атанас Пашев и Димитър Младенов, които ще наградят “жълто-черните" деца. Турнирът е със свободен вход за всички родители, учители и приятели на малките футболисти, уточниха от ПФК Ботев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).