От "Лаута": Локомотив е начин на живот на културната общественост на нашия град

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
17:07 / 13.12.2022
2995
Фенклубът на Локомотив Пловдив направи отчет за дейността на организацията и кампаниите през отминаващата година.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение от "черно-белите" привърженици:

Кулминация на кампанията за членство във Фенклуб Локомотив Пловдив за 2023 г.

Приятели,

Кампанията за подновяване и привличане на нови членове на фенклуба е в разгара си. Както всяка година, с наближаването на Коледните и Новогодишните празници броят на заявките се увеличава – карта за член на най-стария фенклуб в България е отличен подарък за всеки пловдивчанин. И това не е изненада – защото Локомотив не е само футбол, а нещо много повече, Локомотив е начин на живот на културната общественост на нашия град. 

Какво реализирахме през 2022 г.?

Изминаващата година беше изключително успешна за нашата общност. Проведохме множество кампании, които имаха за цел не само да разпространяват ценностите, залегнали зад черно-бялата идея, а нещо повече. Нашето участие в обществения живот в Пловдив и България е все по-отчетливо. 

По традиция, в дните около Великден нашето специално внимание е насочено към ветераните – тези, които са главните виновници Локомотив да е нашият любим клуб. Включихме се с финансова подкрепа в изграждането на паметник на Васил Левски в Созопол. Верни на принципите си, протегнахме ръка при подпомагане на пострадалите от наводненията в района на Карлово.

В навечерието на новата учебна година осъществихме кампанията "Спортувай с Локомотив“, обхванала над 1000 ученици в Пловдив и региона. А в края на годината беше моментът за нашата Черно-бяла Коледа – най-значимото културно събитие от календара на нашия град за декември през последните седемнадесет години. 

Принадлежността към нашата общност е неповторимо изживяване! Ако искаш да си част от тази общност, нужна е само една стъпка – карта за Фенклуб Локомотив Пловдив за 2023 г.!

Стани част от голямото черно-бяло семейство!


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).