Камата с остра критика към нивото на футбола в Катар

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:30 / 12.12.2022
1891
Легендата на българския футбол Христо Стоичков сподели мнението си за Световното първенство в Катар. В интервю за Sport.es той призна, че не е очарован от качеството на футбола, но има отделни играчи и отбори, които са го впечатлили.

“Нивото на футбола е ниско. Изключение направиха няколко мача, но като цяло липсва динамика в повечето двубои. Шестте гола на Англия срещу Иран и седемте на Испания срещу Коста Рика не са показателни. Очакваше се заради периода, в който се провежда шампионатът, футболистите да са по-свежи и енергични. Не го забелязвам.

В прекалено много мачове гледахме бавен футбол, без остри атаки, без надиграване един на един. За какво говори това? За страх. Страх от загубата. Липсва скорост, липсва изненада. Осемстотин подавания и нито един удар. Какъв футбол е това?", запита риторично Стоичков.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).