Шенсой води играчите си да дишат йод преди мача с "моряците"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
09:13 / 14.03.2010
2276
Нов повей в тренировъчния процес въведе атрактивният Наджи Шенсой в Локо (Пд). Известният с философските си възгледи и ориенталска мъдрост спец поведе подопечните си към морето още снощи за днешния им мач с Черно море, за да могат на сутринта да вдишат йодните изпарения на брега.

"Така духът се изпълва с живот, а йонизираният въздух има профилактичен ефект, горните дихателни пък пътища се отпушват. Дишайте, за да тичате като бесни", казал на своите Наджи Шенсой, който през седмицата пак намери алтернативен тренировъчен прийом - той изпоти възпитаниците си на баскебол.

Локото излиза срещу Черно море най-малко за точка, след като миналата седмица потопи 2:1 другия морски тим Черноморец. При победа над варненци, които извъртяха 0:0 в Сливен, бяло-черните ще изплуват над чертата, като ще пратят под нея 13-ия Локо (Мз), загубил вчера 1:2 от Локо (Сф).

Източник: Sportal.bg



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).