Крачанов: Отговорност е да съм най-младият треньор в Шампионска лига

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:06 / 07.12.2022
1068
Старши-треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов даде интервю пред клрубния сайт преди първия мач в групите на Шампионската лига за този сезон срещу полския Група Азоти Хемик (Полице).

Двубоят е тази вечер от 21:30 часа в зала "Нето Арена" в Шчечин. Другите два отбора в групата са турският гранд Еджзаджъбашъ Дайнавит (Истанбул) и румънският КСМ Търговище (Търговище).

"Настроението в отбора е доста добро. Момичетата тренират с желание. Надявам се тази атмосфера да я пренесем и в Полша. Всички момичета са здрави и са на линия за мача. За момента продължаваме да побеждаваме в първенството. Понякога играем малко плахо, но това го отдавам на младостта на отбора. Голяма част от момичетата играят за първа година в женското волейболно първенство. Тежестта пада основно върху тях", започна коментара си борислав Крачанов.

"Смятам, че ако продължават да играят добре и да трупат самочувствието ще успеем да си свършим работата в България. Нашият съперник е доста добър, подреден и разполагат с опитни състезателки. Ако се стигне до равенство в определените геймове, имат повече опит. Смятам обаче, че имат и слаби страни. Аз се надявам ние да излезем да играем освободено. Да не мислим, че това е мач от Шампионска лига, а за нас е поредният мач, в който трябва да излезем и да покажем високо ниво на волейбол. Всяка една от момичетата смятам, че имат голям потенциал и смятам, че могат да го покажат", допълни още треньорът на Марица.

"Отговорност е да съм най-младият треньор в Шампионска лига. Вече доста по-спокоен съм за мен като старши треньор и целия ми щаб предстои усилена работа. Искаме да се представим добре и да покажем волейбола, който ние им предаваме. За мен е едно предизвикателство и се изправям срещу едни от най-добрите треньори в Европа и света. Искам отборът да изглежда по начин, по който изглежда по време на тренировъчния процес. Надявам се да изглеждаме подредени и да се спазват всички указания, които тренирахме пред последните седмици. Иска ми се те да ме изненадат, а именно да покажат едно ниво, което до момента още не са го показали“, каза още младият специалист.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).