Локо без Гаджалов и Ерош срещу Черно море

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (26)
13:50 / 13.03.2010
6110
Халфовете Костадин Гаджалов и Габор Ерош отпаднаха от състава на Локомотив за утрешния двубой срещу Черно море. Гаджалов е с контузия на рамото, получена на една от последните тренировки в зала. Унгарецът Ерош е извън 18-те по преценка на старши треньора Наджи Шенсой. Както вече е известно, почивка бе дадена и на вратаря Кирил Акалски, който скъса мускулни влакна на бедрото по време на двубоя с Черноморец. Така за първи път в групата за официален мач попада третият вратар Иван Църваришки - Духчето. Днес тренировката на черно-белите се проведе на две групи. Тези, които пътуват за Варна, тренираха на изкуственото игрище на комплекс „Векта", а останалите трупаха мускули във фитнес център „Тотал спорт" под ръководството на кондиционния треньор Чудомир Чокаров.

Ето и пълната група от 18 футболисти за мача с Черно море:

Стоян Ставрев, Иван Църваришки, Ангел Йошев, Георги Мечечиев, Петър Кюмюрджиев, Бенжелюн Юнес, Валентин Георгиев, Кирил Котев, Дани Кики, Красен Трифонов, Евертон Джилио - Том, Даксон да Силва, Боян Илиев, Николай Чипев, Йордан Тодоров, Здравко Лазаров, Георги Чиликов и Гара Дембеле.



Виж коментарите (26)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).