Шенсой: Очаквам труден мач с Черно Море, много силни домакини са

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
14:20 / 12.03.2010
2447
Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Наджи Шенсой заяви, че очаква труден мач срещу Черно Море, тъй като според него варненци са изключително силен домакин и играят като "лъвове" у дома. Това той заяви на традиционната пресконференция преди шампионатен мач, която бе излъчена директно в Plovdiv24.bg.

"Подготвяме се сериозно за труден мач срещу Черно Море. Не мога да се оплаквам от обстановката със снега, защото вали в цяла България и каквото е за нас, такова е за всички отбори. Направихме всичко възможно да се подготвим най-добре", това заяви старши-треньорът на Локомотив Наджи Шенсой преди двубоя с Черно Море в неделя.

"Двубоят ще е много труден, тъй като Черно Море играе много агресивно и силно като домакин. Ние обаче в два мача показахме много силна игра - срещу ЦСКА трябваше да вземем поне една точка, а срещу Черноморец взехме напълно заслужена победа. Ще ни трябва още малко време обаче да се сработим окончателно - 7 нови играха срещу Черноморец", заяви Шенсой.

"За да станем истински отбор е важна и социалната адаптация на новите. Снощи например заедно бяхме на ресторант всички - футболисти, ръководство. Добре беше, че новите футболисти с много качества и сериозна кариера, успяха бързо те да се адаптират към играта на отбора, а не отбора да се адаптира към тях", съобщи още специалистът.

Шенсой съобщи още, че не се притеснява, че има много футболисти и някой може да се "разсърди", че не е титуляр. Той добави, че всеки трябва да е готов и технически, и физически, като се аргументира, че Георги Чиликов например не може да издържи 90 минути на пълни обороти. Той отново похвали талантът на Дани Кики, но заяви, че не го пуска титуляр, тъй като не спазва добре режима и има черти на характера, които трябва да изглади.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).