Броят феновете на мачовете на Локо с перфектна точност

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (43)
13:58 / 12.03.2010
8031
С точност плюс-минус 10 човека ще бъдат броени посетителите на домакинските мачове на Локомотив Пловдив. Това обяви изпълнителният директор на "смърфовете" Атанас Узунов на пресконференция на тима, предавана пряко в Plovdiv24.bg. Изявлението му идва след публикации по медиите, че на стадиона влизат много повече хора, от колкото билети се отчитат. Освен система за преброяване, Узунов заяви, че билетите ще придобият нов, много по-модерен вид и няма да са досегашните "лесни за копиране" по думите му хартийки.

"Аз сам направих една ревизия за последните години за посещаемостта на мачовете. Първо уточнявам, че капацитетът на нашия стадион е 8000 души. На срещата с Миньор Перник, която се игра в София, са продадени 600 билета. На срещата с Левски София са продадени 3043 билета, от които 840 на гостуващия отбор. На двубоя с Локо Мездра са продадени 1200 билета. Между тези хора има и такива с карти и посещаемостта е малко повече", заяви Узунов.

"Ще има много нови техники и в крайна сметка ще има информация с голяма точност колко хора са влезли на стадиона. Не всички от тези хора са си взели билети, тъй като част от тях са с карти, други са гости и т.н. От следващата среща ще има и нов начин на охраняване на входовете. Тепърва ще преценяваме дали ще е същата фирма", добави изпълнителният директор.

"Може с новата схема малко да се забави входа, но ще помолим нашите фенове да идват малко по-рано, ще минават през броячите, ако има голям приток ще се отвори и друг вход, организацията ще е по-елитна. Няма да уточнявам каква ще е схемата, дали ще има броячи или не. Това ще го знам само аз и още един човек", завърши Узунов.

Организацията ще е заедно с фенклуба. Има идея малко след началото на второто полувреме дикторът на стадиона да съобщава колко билети са продадени и каква е посещаемостта на стадиона.


Виж коментарите (43)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).