Боян Илиев: На "Тича" ще е по-трудно отколкото срещу ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (37)
17:19 / 10.03.2010
4979
По-трудно гостуване на „Тича“ в неделя, отколкото на „Армията“, прогнозира халфът на „Локомотив“ (Пд) Боян Илиев. "Смърфовете" паднаха с 2:3 като гости на ЦСКА в първия пролетен кръг.

""Черно море" е най-силният домакин в България напоследък - от август 2008-а няма загуба у дома, а и пред своя публика рядко допуска голове. В последните 4 мача от „А“ група опази вратата си суха", засипа с комплименти „моряците“ Боян.

Юношата на Спартак Варна обаче уточни, че Локо ще излезе с настройка за победа, както го прави във всеки мач. „Щом сме тръгнали да оцеляваме, трябва да показваме на терена, че го заслужаваме. Аз лично съм убеден, че ще останем в „А“ група, защото само там е мястото на отбор с традиции и история, какъвто е „Локомотив“ (Пд)“, допълни Илиев.

Новото попълнение на Локо смята, че идването на Коко Динев е възродило клуба: "Шефът е точен и си струва да се раздаваме за него, както и за великолепната ни публика. Финансовата стабилност дава спокойствие, а добрата селекция и атмосфера в съблекалнята са предпоставка за успехи.“

В заключение Илиев призна, че няма идея дали Шенсой ще продължи да го използва като опорен халф. „Да ви кажа честно, какви функции ще изпълнявам на терена, за мен няма значение. Не съм бил само вратар. Важно е само да играя редовно и да съм полезен на тима“, откровен е Боян.


Виж коментарите (37)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).