Билетите почти се изчерпаха! Най-великият в снукъра играе мач в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:05 / 23.11.2022
3467
Почти са изчерпани билетите за предстоящия мач между снукър легендите Рони О‘Съливан и Джими Уайт в Пловдив, съобщиха организаторите. Двубоят е на 26 ноември от 18:00 часа в Комплекс С.И.Л.А. 

Сблъсъкът между действащия световен шампион по снукър, седемкратен носител на титлата и водач на световната ранглиста (Рони О‘Съливан) и шесткратния световен вицешампион (Джими Уайт) е организиран със специалната подкрепа на WINBET и със съдействието на Българската снукър федерация.

Първото издание на мача ще е на 25 ноември от 19:00 часа в Спортна зала "Левски" в София.

Специален гост на събитието в Пловдив ще бъде кметът на града Здравко Димитров. За всички фенове на Рони О‘Съливан ще има специален щанд, където ще се продават артикули от неговата марка ROKiT и в двете зали, както и новото издание на биографичната му книга "Бяг“.

По-малко от 100 билета са останали за двете събития, като може да се сдобиете с такива от мрежата или сайта на Eventim, уточниха организаторите.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).