Показаха съблекалните на Локо - сред най-модерните в Европа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (67)
12:59 / 05.03.2010
15423
Днес бяха показани новите съблекални на стадион "Локомотив". Те бяха представени от изпълнителния директор на "смърфовете" Атанас Узунов и бяха показани на заместник кмета по спорта Георги Титюков. Съблекалните са изключително модерни, като в тази на "черно-белите" има отделни шкафчета и седалки за всеки футболист с неговото име и номер, отделно модерни бани, тоалетни и мини сауна. В самата съблекалня има отопление, огромна плазма. За гостите също има малък плосък телевизор.

Узунов хвърли яснота около намеренията на новото ръководство за подобряване на базата на Локомотив от към инфраструктурна гледна точка. Той разказа за бъдещите планове на пресконференцията на тима, която Plovdiv24.bg предаде на живо.

"Всичко в Локомотив вече ще се прави по европейски модел. Съблекални като нашите има само по най-модерните европейски стадиони. Няма да спрем до тук. Предвижда се изграждането на изкуствени игрища за тренировка, както и поставяне на ограда на самия стадион. В сектор "В" ще бъдат поставени седалки според изискванията на УЕФА, ВИП стаи, ВИП ложи. Като цяло много неща предстоят.

Извън Пловдив ще бъде изградена спортна база с четири футболни игрища, на която ще се подготвя представителния отбор на Локомотив, както и детско-юношеската школа. В момента търсим подходящи терени извън града, тъй като за подобна спортна база са необходими около 40 декара. На базата освен четири игрища, ще има административна сграда и съблекални", поясни Узунов.


Виж коментарите (67)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).