"Тик Ток" звездата дебютира за Ботев, Бароан доказа, че е безспорният реализатор №1

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
15:41 / 19.11.2022
4705
Ботев (Пловдив) се наложи с 2:1 над Литекс (Ловеч) в контролна среща. Спарингът се състоя днес на базата в "Коматево". Неофициален дебют за домакините направи Тик Ток звездата Михаил Прокопиев.

Антоан Бароан се разписа за 1:0 в 20-ата минута, след като бе изведен сам срещу вратаря на гостите. 

Десет минути по-късно Мартин Секулич подаде към Бароан, който от границата на наказателното поле реализира втория си гол въпреки намесата на вратаря.

В 38-ата минута Хидайет Ханкич отрази опасен удар от близка дистанция, като с това се изчерпаха положенията преди почивката.

В 53-ата минута руснакът Михаил Прокопиев бе близо до това да се разпише в първия си мач, но от чиста позиция шутира във вратаря. 

В 60-ата минута Мерт Дормуш намали резултата, след като остана сам срещу Георги Аргилашки и прати топката покрай него в мрежата за 2:1.

Ботев стартира в състав:

Хидайет Ханкич, Роберто Пунчец, Па Конате, Джаспър Ван Хертъм, Точукву Ннади, Виктор Генев, Реда Рабей, Мохамед Брахими, Емануел Току, Мартин Секулич, Антоан Бароан.

Резерви: Георги Аргилашки, Самуел Супрайен, Хуго Аззи, Николай Минков, Бисер Бонев, Димитър Тонев, Михаил Прокопиев, Самуел Акере, Абдулайе Траоре, Уме Емануел.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).