Фенове организират честване на 98-годишнината на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (198)
13:31 / 01.03.2010
12793
Феновете на Ботев Пловдив подготвят здрава организация за празнуването на 98-годишнината от основаването на клуба на 12 март, научи Plovdiv24.bg. Програмата за празника ще продължи цял ден, хвалят се от фенклуба. "Тази година честването ще е малко-по специално, заради освобождението на футболния клуб от робството христолово," заявяват още "жълто-черните" привърженици.

По инициатива на привържениците се събират пари за обновяване на паметника на Христо Ботев на стадиона, който бе оставен да се руши по време на управлението на Димитър Христолов, като наскоро няколко от буквите изпадаха и никой от управата на клуба не направи нищо да го ремонтира. Феновете, които вече изгониха Христолов от стадион Ботев ще се погрижат за паметника с ново осветление, мраморна плоча и други екстри.

Феновете на Ботев ще отбележат и Националния празник 3 март. "Жълто-черните" привърженици се събират в 10 часа на паметника на Васил Левски под Бунарджика, след което ще се включат в честванията на върха на тепето.


Виж коментарите (198)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).