Феновете на Ботев с благодарствена декларация до премиера Борисов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (153)
17:19 / 27.02.2010
14689
Феновете на Ботев изпратиха в редакцията на Plovdiv24.bg декларация, с която изразяват своята благодарност към министър председателя Бойко Борисов за неговата съпричастност към борбата им срещу Димитър Христолов. Публикуваме я без съкращения и редакторска намеса.

Странно и необяснимо е как за 11 години един явен престъпник беше оставян ненаказан от 3 последователни правителства да вършее и безчинства толкова явно. Ако това се случи в някоя от нашите съседки нали се сещате до какви ескалации на напрежение щеше да доведе това положение. Да не зачиташ една 100 годишна история, да се гавриш и подиграваш с хора от цяла една страна, да тъпчеш техния идеал и да лъжеш най-безцеремонно, че едва ли не вършиш добри дела, че ти си самарянин.

Най-жалкото знаете ли кое е?

- Че в тази страна на малко хора им пука. Да се правиш, че нищо не е станало, от всички иснтитуции да си шушукат думите "Тия са лумпени и наркомани, зарежи ги" Да се криеш от тях, защото няма да ти донесат печалбица. Да ги заплашваш, защото си търсят правата (Станишев - това е за теб!). За разлика от предишния премиер, който открито ни заплаши с армията, сегашния показа, че е съпричастен към спорта и е готов винаги да бъде от полза на обществото. Малко хора биха се заели и да си зададат въпроса " А бе Боже, тези хора толкова години вече тръбят, че някой им навлиза и погубва идеала, че този някой няма ли съвест.Какво става? Какви са те? За 11 години не се ли отказаха и няма ли да спрат вече? Дай поне да ги изслушам ??? Виж, не са един и двама, половин град е все пак???"

Живеем в 21 век, не в 6-ти. Век на закони, права, било то морални, етични. Век на демокрация. И да.... и по какво си личи това в България, щом вторият по големина град в България гласно излиза на улицата, прави митинги, шествия, пише декларации, пали огньове, някой да го чуе, някой да го види...

Има нещо странно. Един престъпник да е в политически чадър, след толкова престъпления на цели 3 правителства...Не е ли така?

И този ден все пак дойде...Много не вярваха...Много се бяха примирили, други се смееха и говореха "Тук, в тази страна е така. Нищо никога няма да се оправи!" Е да ама ако не сме ние да вярваме и искаме, както се казва  "Сам ако не си помогнеш и Господ не може да ти помогне" Май има Господ! Нещата почват да влизат в аналогичната си последователност, в каналния си ред. Вярваме, че този Престъпник един ден ще си получи заслуженото за убиването на нашето, най-свято - Историята. Знаете, че някои страни изкуствено създават паметници на културата и миналото си. А ние ги унищожаваме. Вече няма да е така.

Видяхме, че светлина в тунела има, щом за по малко от 10 дни всички инстанции в България се впрегнаха под командата на един човек.

Благодарим ти! Благодарим ти за духовната храна и идела, който ще запазиш в хората. Благодарим ти Бойко, че ни прие и показа, как в една изтормозена и лъгана държава има надежда. Оттук нататък краят на Христолов му се вижда. Надяваме се, че той ще си получи заслуженето.

Ние не искаме много. Искаме си БОТЕВ ПЛОВДИВ! Той е НАШ! Върни ни го и ще ти подарим признателността си, завинаги!

От борещите се за идеала си фенове на Ботев Пловдив



Виж коментарите (153)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).